Home

Welkom op de website van After School Coaching! Bij After School Coaching kunt u terecht voor begeleiding en bijles voor uw kinderen. Hierbij streven we ernaar kwalitatief hoogwaardige coaching voor zoveel mogelijk leerlingen toegankelijk te maken. Ook wanneer uw kind een rugzakje heeft of op een andere manier beperkingen of moeilijkheden ervaart bieden wij dus de hulp die hij of zij nodig heeft.

After School Coaching richt zich niet primair op het vakinhoudelijk bijscholen van de leerling (hoewel dit wel tot de mogelijkheden behoort), maar wil de leerling op adequate wijze leren zijn of haar huiswerk zelfstandig te leren maken. Dit doen we in een rustige en prikkelarme leeromgeving, waar uw kind niet wordt afgeleid door lawaai, telefoon, internet en andere stoorzenders. Hier coachen wij uw kind op een ontspannen manier en in eigen tempo in het plannen, leren en maken van het huiswerk. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw kind meer zelfdiscipline, structuur en zekerheid krijgt in het omgaan met de leerstof. Er zal thuis dus geen sprake meer zijn van stress rondom het maken van huiswerk. Dit bevordert de huiselijke sfeer en zorgt ervoor dat er voldoende tijd en ruimte overblijft voor het plannen van leuke dingen en het beoefenen van sport- en spelactiviteiten!

Nieuws

Samenwerking


Meer lezen

September 2016

Start schooljaar 2016-2017 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat  After School Coaching haar deuren binnenkort weer opent. De huiswerkbegeleiding en bijlessen zullen op maan...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken